0 Количка
Безплатна доставка над 99 лева Научи повече AVENUE-BG.COM използва бисквитки. Научи повече
 

Как да поръчам

 

1. Изберете си желана основна категория от главното меню.
2. От падащото меню изберете желана вътрешна категория от списъка. Карегориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете вътрешна категория, ще се озовете до страница с различните продукти.
3. Изберете желаният продукт от списъка. В повечето случаи има повече от една снимка в артикул, за да може да огледате стоката отвсякъде.
4. Разгледайте продукта внимателно. Някои продукти се предлагат в различни размери - ако не сте сигурни кой размер сте, кликнете на "Размерна Таблица" и намерете Вашия размер.
5. След като сте сигурни в размера си, сте готови за добавяне на продукта в количката. Изберете желан Цвят (ако има опция за цвят), желан размер (ако има опция за размер) и желаните бройки и натиснете "Добави към Покупки"
6. След натискането ще Ви излезе екран с покупката и два бутона - За продължаване на пазаруването (натиснете го, ако искате да си купите още нещо или просто да огледате) и бутона "Към Каса" (натиснете го, ако искате да поръчате покупката"
7. Ако сте избрали "Към Касата", следвайте инструкциите на екрана за завършване на поръчката.


Обратно към Е-Магазина Обратно към Е-Магазина
Поръчай по телефона
Поръчване на стоки по телефона

1. Изберете желания продукт, който искате да поръчате по посочения по-горе начин.
2. Запишете си името на продукта, желаният цвят и номер на лист хартия.
3. Изберете си и другите продукти, които искате да поръчате и ги запишете на лист хартия.
4. Звъннете ни на телефона, изписан по-горе в страницата и ни продиктувайте продуктите, които сте си записали. Ние ще проверим наличността на продуктите и ще ви звъннем за уточняване на подробностите.

Обратно към Е-Магазина Обратно към Е-Магазина